BESÖKARE I DAG:

tisdag 30 november 2010

Lekfulla rävar

Snacka om att vi har ett rikt djurliv här. Fåglar, ekorrar, harar, rådjur och nu rävar.

http://www.youtube.com/user/7380A#p/u/0/_OhLVcXI-Eo
Film när dom leker

söndag 28 november 2010

igår, idag

Trevlig kväll igår, Victoria lagade mat, det var bara att sätta sig till bords och äta hur god mat som helst. Skjutsade moster Lena, Erika o Rasmus till hockeyn och hämtade dom sen efter matchen. Kollade också på Rumble of the Kings, Bob Sapp / Jörgen Kruth. 45 sekunder så var matchen över och vinst för Jörgen. Vi kollade också i gamla fotoalbum så nu har jag en massa kort hemma som ska skannas. Idag så har vi inte gjort så mycket men jag och Victoria har bakat lite, det blev två banankakor, gott mums mums. Hade tänkt att vi skulle åka på julskyltning idag men så blev det ju tyvärr inte. Ska ta och göra lite kaffe och äta lite banankaka nu och sen så ska vi se på Ensam mamma söker.

lördag 27 november 2010

brrrr kallt idag

Idag var det kallt i morse både inne o ute. Nu gör vi oss iordning, jag och Victoria ska till Färnäs o äta mat som Victoria ska laga. Älsklingen han ska till Gesunda på Midvinterblot med jobbet och gotta sig.
Ha en trevlig kväll alla vänner.

torsdag 25 november 2010

onsdag 24 november 2010

måndag 22 november 2010

Så hungriga.

Har varit och fixat mer mat till fåglarna idag. Vi har så otroligt mycket Talgoxar som är hungriga och idag så var det två Domherrar och hälsde på, men jag han inte med att få dom på bild. Får se om dom dyker upp igen i morgon, dom är ju så fina.
   
Posted by Picasa

Snöfoton

Blir fina foton den här årstiden.
   
Posted by Picasa

Så söt man kan va då.

     
Posted by Picasa

tisdag 16 november 2010

måla måla

Idag är det målning av röda 7or som gäller hela dagen, i morgon blir det att byta färger och måla gula 5or, ska bli kul. Nu kurrar magen så nu blir det mat och lite kaffe på det.

torsdag 4 november 2010

Hm ?

Sitter och kollar igenom gamla foton, vems hand kan det här vara. Jag vet, vet ni?
 
Posted by Picasa

Roadrunnern

Fixat lite, hänger på väggen nu tillsammans med några andra foton.