BESÖKARE I DAG:

måndag 27 september 2010

regn regn & race

Åkte upp till Tallhed i fredags och det var då helt otroligt vad det regnade. Anders fick ta bil o husvagn. Och jag fick ta Roadrunnern men det var då inte nå kul, för den gick inte så bra och dålig sikt av allt regn så jag fick köra lungt. Vill ju inte hamna i diket med den. Väl framme så fick Anders ut i regnet och hjälpa till o fixa med elen som inte var klar, men jag stannade i husvagnen och fixade iordning i stället. Sen kom Anders och han var helt genomblöt. Vi kollade lite på tv som vi som tur var tog med. Lördagen regnade det nästan hela dagen men det slutade till kvällen och vi tog Roadrunnern bort till klubbstugan. När vi skulle åka så skulle då Anders inte med så jag fick skjutsa Roger o två killar och åka tillbaks igen. Blev kvar ett litet tag till. På söndagsmorgonen kikade jag ut och fick se en frusen Roadrunner och somnade om igen. Tog ett tag innan banan blev torr så dom äntligen kunde börja släppa iväg bilarna. För Anders blev det bara en repa för andra gången så läckte bilen olja så det var bara att backa tillbaks. Men för Roger blev det mer körning och avslutade med att köra 11.96. Han hade som mål att köra en 11 och det lyckades han med, så grattis Roger. Sen var det bara att packa ihop o åka hem.

Återfunnen fälla.

Hittade fällan som hade fått ben, men fångsten hade tagit sig lös, men i den andra så hade den här lilla rackarn inte tagit sig lös.

fredag 24 september 2010

100924

I helgen så är det dags för sista racet uppe på Tallhed och det verkar som att det är en hel del som ska dit. På lördakvällen så blir det Live spelning med Tina n´Trash i klubbstugan så det blir nog att gå dit en sväng. Ska göra klar husvagnen om några timmar, ska jobba lite till först. Men jag ska också ut och leta efter en råttfälla (super cat heter den) som tydligen har fått ben, tömde den igår kväll men i morse så var den borta, har nog inte kommit så långt hoppas jag. Har små möss o sorkar som gräver lite här och där i trädgården. Men jag har hjälp av två stora fåglar i den stora mus/sork jakten. Har lyckats tagit några bilder, men jag vet inte vad det är för sorts fågel. Nej nu ska jag fortsätta måla lite.
Trevlig helg!

söndag 12 september 2010

Trevlig kväll.

Lördakvällen i bilder. Klicka på bilden så blir den större.
 
Posted by Picasa

torsdag 9 september 2010

100909

Målar hästar som ska bli kylskåpsmagneter idag. I gårdagens Mora Tidning så var min bild på den jättestora potatisen med, kul. Och eftersom att det är Anita idag så får jag säga Grattis till mig själv då, och om jag inte minns fel så heter min moster också det, + alla andra som heter ANITA, 60735 enligt SCB.

söndag 5 september 2010

100905

Se vad som dök upp när vi städade undan lite saker ute på gården inför vintern. En grön/svart huggorm kom ringlandes och väste till en halvmeter från Anders. Jag hämtade snabbt kameran och lyckades få några bilder på den innan den försvann.