BESÖKARE I DAG:

onsdag 30 juni 2010

Internet igång igen.

Behövdes ett nytt modem så nu laddar jag upp bilder för fullt på min sida på garaget.org.

tisdag 29 juni 2010

Internet problem

Har problem med internet i kväll, får inte igång det och vårat egna mobila söker bara nät hela tiden här nere i skogen. Som tur var så har Victoria lånat ett så jag kör på det nu, men det går trögt. Får ringa och kolla i morgon vad det är för fel. Höll på att lägga upp bilder på Garaget från helgens tävlingar uppe på Tallhed och så helt plötsligt så slutade internet att fungera. Dags att lägga sig nu, ska upp och måla dalahästar i morgon.

fredag 25 juni 2010

Tallhed

Vi har varit ut med bilen 2 ggr och det har gått bra, bilen håller ihop och tiderna har blivit 12.93 båda gångerna. Anders har också fått vara med på ett bröllop på startplattan, han gjorde en härlig lång burnout i bakgrunden. Nu är det ett uppehåll eftersom att det har regnet, så vi passar på att spela Bilsportspelet.

Tallhed

Har varit på en liten runda i depån. Här kommer några bilder innan jag går o lägger mig.

tisdag 22 juni 2010

Fullt upp.

Midsommarhelgen närmar sig med stormsteg. Åker till Orsa Tallhed på torsdag ef/kväll och blir där tills på söndag. Hela familjen ska på dragracing. Innan dess så ska det handlas, husvagnen ska ställas iordning och packas, Roadrunnern ska ses över. Så just nu så är det lite fullt upp.

söndag 20 juni 2010

Cruising.

En bild från cruisingen på gågatan i Mora. Mer bilder finns på min sida på http://www.garaget.org/RR-68

torsdag 17 juni 2010

Turist ??

Isac fick leka turist när vi var och hämtade hästar som jag ska måla, men dom är inte så här stora. Ska måla hästar som är 3 & 5 cm höga. Ska bli jätte kul, kommer säkert vara lite ringrostig eftersom det var flera år sen som jag målade sist, men det kommer gå bra bara jag kommer igång.

tisdag 15 juni 2010

Jobb

Ska börja måla dalahästar igen, den här gången åt Grannas A Olsson.
Här är en häst som jag målade 2004.
Foto från 1991

fredag 11 juni 2010

Rensning av dator.

Tänkte lägga in lite bilder från skolavslutningarna, men datorn är så full så jag måste rensa lite innan jag kan tömma kameran o filmkameran. Så det kommer bilder så fort jag fixat till det.

torsdag 10 juni 2010

Skolavslutning.

Victoria slutar 9an idag och avslutningen var i Mora Kyrka. Mellan kl 18.00-19.00 så ska dom fotograferas i skolan, och vid sjutiden så ska dom vidare till ett hemligt festställe, men jag vet vart dom ska för jag ska vara med och skjutsa. Men innan det så ska jag hinna åka på Isacs avslutning som är kl 17.30 så där blir jag bara en liten stund tyvärr. Hoppas bara att jag hinner se när Isacs klass ska sjunga.


måndag 7 juni 2010

7 Juni 2010

Sitter vid bärbara datorn medans jag lägger upp en film på Youtube på andra datorn. Verkar ta ett tag. Filmen blev för stor för att lägga upp på Garaget.org och jag har ingen lust att göra om den just nu. Spelar in 2 program samtidigt på tv(CSI och 2 1/2 män) så jag kan inte se på tv just nu. Så nu ska jag läsa några bloggar medans jag väntar.

söndag 6 juni 2010

Race on the fifth of June

Viper Club Nordic på Mora flygfält.

Isac fick provsitta en Koenigsegg.